Aktuális

Milyen romantikus! Facebookon keres társat a 84 éves Tibi bácsi

Ny. A.

Létrehozva: 2018.04.05.

<p>Megunta a többévnyi egyedüllétet és újra társra vágyik a pécsi nyugdíjas. Tibi bácsi akár költözne is új kapcsolatáért.</p>

Ha a randizás szóba kerül, sok ember képzeletében kéz a kézben andalgó fiatalok tűnnek fel. Pedig, ahogy azt a 84 éves Tibi bácsi példája is jól mutatja, nem csak a húszévesek vágynak a szerelemre.

– Egyik nap szólt nekem, hogy mennyire unja az egyedüllétet, és megkért, keressek neki egy társat az internet segítségével. Őt nem igazán lehet rávenni a számítógépezésre – meséli a Borsnak Attila, Tibi bácsi fia, aki édesapja nevében hirdetést adott fel a Facebookon.

65 év a minimum 

Tibi bácsi olyan társat keres, aki kedves, barátságos, nyitott gondolkodású, segítőkész és jó a problémamegoldó képessége. A nyugdíjas még a költözést is vállalná új társáért, de jelenlegi másfél szobás lakása ajtaja is nyitva áll az új kapcsolat előtt. Érdemes jó hallgatótársnak is lennie a leendő társnak, ugyanis Tibi bácsinak rengeteg a mesélnivalója.

– Édesapám tele van élményekkel, amiket szívesen megoszt mindenkivel. Kutató mélyfúróként dolgozott, szén- és uránbányászatban. Egy évet a Távol-Keleten, Vietnamban töltött szakértőként, majd hazaköltözött – mondja Attila.

Kétszer házasodott

A pécsi nyugdíjas a hetvenes évek elején vált el első feleségétől, akitől három gyermeke született. Miután visszatért Ázsiából, újraházasodott, de nem működött a kapcsolat. Hosszú évek óta egyedül él, most ismét új társra vágyik.

– A lányom külföldön él, de a két fiammal heti rendszerességgel találkozunk. Öt unokám van, a legkisebb, Virág még csak 11 éves – mesélte a Borsnak Tibi bácsi, aki szűk családi körben töltötte nemrég a születésnapját. Jövőre viszont nagyobb bulira készülnek.

Lávaköves masszázs

A reggelimet és a vacsorámat önállóan készítem zabpehelyből, búzacsírából és gyümölcsökből. Az ebédet már ételfutár hozza – árulta el a nyugdíjas, aki mindennap lávaköves masszázson vesz részt, és az időjárástól függően 35-40 percet sétál a szabadban. Korábban nyugdíjas­klubba és -kórusba is járt. – Az új társammal szívesen mennék havonta né­hány alkalommal színházba vagy más rendezvényre. Hosszabb kirándulásokat nem vállalnék be, hamar elfáradok – osztotta meg lapunkkal a terveit Tibi bácsi.

Besegít a Bors

Ha Tibi bácsi az ön szívét is megdobogtatta, küldjön egy néhány soros bemutatkozót elérhetőségeivel együtt a [email protected] e-mail címre. A jelentkezéseket továbbítjuk Tibi bácsinak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek