Aktuális

Orbán felhívása: Legyünk ott mi is!

Bors

Létrehozva: 2018.04.02.

Forrás: mti

Minden sorosista elmegy szavazni, ezért azoknak is mind el kell mennie, akik számára Magyarország az első, és nem szeretnének bevándorlóországban élni – mondta Orbán Viktor az Echo TV Bayer-show című műsorában. A miniszterelnök szerint 1990-ben volt utoljára sorsdöntő választás, és mindig volt alkalom arra, hogy az adott kormány hibáit ki lehessen javítani. Jó példa erre a Bokros-csomag és a Gyurcsány-kormány tevékenysége. Eddig olyan választásaink voltak, amikor lehetett bízni benne, hogy ki lehet javítani az előző kormányok hibáit, de most a bevándorlás ügyét nem lehet kijavítani, ha elrontjuk – mondta Orbán Viktor.

Fölösleges abban reménykedni, hogy a migránsok elhagyják az országot, mert az osztrákok és a németek lezárták a határaikat. Ha bejöttek, ittmaradnak. Tanuljunk mások hibáiból – mondta a miniszterelnök. A kormányfő kijelentette, hogy a háttérben már megszületett a Gyurcsány–Vona-paktum, és így minden választókerületben két jelölt áll majd egymással szemben. Azoknak a jelöltje, akik számára Magyarország az első és a Soros György vezette bevándorláspárti erők jelöltje. Ők, amint lehetőségük lesz rá, lebontják a kerítést, és beengedik a bevándorlókat – tette hozzá.

Ezt az akolt Soros György tartja fönn és finanszírozza – mondta Orbán Viktor, aki szólt arról is, hogy a sorosisták várhatóan mind elmennek szavazni, ezért azoknak is mind el kell mennie voksolni, akik nem szeretnék, ha Magyarország bevándorlóország lenne, és szeretnék megtartani Magyarországot magyarnak. Orbán Viktor beszélt a végéhez közeledő kampányról is. Közölte, április 6-án, péntek délután, Székesfehérváron lesz az országos kampányzáró, amely egy magyar kampányzáró lesz.

– Akiknek Magyarország az első, azok semmiképpen se maradjanak otthon – mondta. A miniszterelnök kijelentette, arra kérik az embereket, hogy kampányoljanak a hátralévő napokban, április 8-án maguk is menjenek el, és mindenkit vigyenek el szavazni, akinek fontos Magyarország jövője.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek