Aktuális

A barátjával vitázott, majd elgázolta csecsemőjét a tini anyuka

Bors

Létrehozva: 2018.05.31.

<p>A rendőrség úgy véli, az anya szándékosan lépett a gázpedálra.</p>

Tragikus véget ért egy hétfő esti családi összejövetel a kaliforniai Ontarióban - egy fiatal pár csecsemője vesztette életét. A rendőrség feltételezése szerint a 19 éves Sarah Gomez szánt szándékkal akarta elgázolni 21 éves barátját egy vita hevében, ám végül közös kislányuk halálát okozta.

A jelenlegi információk szerint a pár egy családi buliról tartott hazafelé kocsival. Csak pár utcányi távolságot kellett megtenniük, ám a járműben összevesztek. Ebben az is közrejátszhatott, hogy előtte mindketten ittak. Amikor megérkeztek közös lakásukhoz, Gomez barátja - kezében a csecsemővel - kiszállt a kocsiból, a vitát azonban nem hagyták abba. Úgy sejtik, a férfi a babával épp a csomagtartónál állhatott, amikor a nő rálépett a gázpedálra. Az első feltételezések szerint mindezt akár véletlenül is tehette - ám a hatóságok legfrissebb információi alapján kijelenthető: tette szándékos volt, még ha nem is gondolt bele a következményekbe.

Mind a babát, mint Gomez barátját kórházba szállították, ahol a hét hónapos kislány nem sokkal később bele is halt a sérüléseibe - írja a Los Angeles Times. A férfi könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet. A tini anyuka ellen jelenleg gyilkosság valamint gyilkossági kísérlet a vád.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek