Aktuális

Bosszút akart állni az exén, azt hazudta, megerőszakolta

Bors

Létrehozva: 2018.05.30.

Forrás: Facebook

Egy 18 éves angliai lány azt hazudta a rendőrségnek, hogy a volt barátja drogot csempészett az italába, majd a kábult állapotát kihasználva, megerőszakolta. Mindezt bosszúból tette, mert a fiú korábban szakított vele, amit ő képtelen votl elfogadni.

Hannahj Sandover a lehető legrosszabb módját választotta, hogy elégtételt vegyen, amiért volt szerelme összetörte a szívét. A fiatal lány azt mondta a rendőröknek, hogy a fiú a kocsi hátsóülésére kényszerítette, ahol lefogta, amiből az anyósülésen ülő, fülhallgatón keresztül zenét hallgató barátnője semmit sem észlelt.

– Erőszakos lett és leszorított a földre. Kérleltem, hogy hagyja abba. Szerintem drogot csempészett az ásványvizembe – olvasható a lány hivatalos vallomásában.

Mint utóbb kiderült, az egészet csak kitalálta, de az ártatlan fiúnak azért így is okozott néhány igen kellemetlen órát, ugyanis a feljelentés után két órával már le is tartóztatták őt. A hazugságra akkor derült fény, amikor egy szakértő megvizsgálta az áldozat esetleges sérüléseit, de nem talált olyat, ami nemi erőszakra utalt volna. Miután a lánynak a család is rengeteg kérdést tett fel az esettel kapcsolatban, végül megtört és mindent bevallott arról, hogy hazudott.

Posted by Hannahj Sandover on Friday, March 30, 2018

A lány, – akinek beceneve a Facebookon hercegnő – tíz hónapja se veled, se nélküled kapcsolatban volt a szintén 18 éves fiúval, de miután az közölte, hogy nem akarja vele folytatni a viszonyt, elhatározta, hogy egy életre tönkreteszi amiatt, hogy szakított vele – írja a Metro.

Ryan Seneviratine bíró szerint Sandover hihetetlenül szerencsés, hogy végül nem kell a hazugságai miatt a bíróság elé állnia, ezt pedig büntetlen előéletének és fiatal korának köszönheti, de a bíró azt is hozzátette, ha lenne legközelebb, akkor már nem lesznek ilyen elnézőek. A hamisan megvádolt fiú azt nyilatkozta, hogy az eset teljesen tönkretette önbecsülését és magabiztosságát, így már nem is mer közeledni a nőkhöz, így valahol a volt barátnője csak elérte a célját.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek