Aktuális

Eljegyzés a ballagáson

R. K.

Létrehozva: 2018.05.10.

A tanári kart nem érte meglepetés: adtak engedélyt.

Forrás: Új Néplap, Szoljon.hu

A 18 éves Mező Diána Dominika és barátja, a 23 éves Herman Ottó immáron hat éve alkot egy párt. A fiatalok régóta tervezgették, hogy szorosabbra fűzik kapcsolatukat. Arra azonban a lány egyáltalán nem számított, hogy az eljegyzésre pont a ballagásán fog sor kerülni az egész iskola és a tanári kar előtt. De mégis hogyan jut eszébe valakinek egy ilyen eseményen feltenni a nagy kérdést?

– Korábban én is ebbe a szolnoki szakközépiskolába jártam, így adta magát a kérdés: miért ne kérhetném meg az ünnepség közepette a kedvesem kezét? – adta válaszul az ifjú vőlegény az Új Néplap cikkében. Lapunknak azonban még azt is elárulta Ottó, hogy öt perc elég volt ahhoz, hogy megtalálja a tökéletes gyűrűt. 

– Nagyjából egy hónapig szerveztem az egészet. Az igazgató is áldását adta az ötletemre, csak annyi kérése volt, hogy mondjak pár pozitív gondolatot előtte a diákoknak, mint itt végzett tanuló, aki már dolgozik. Egyszer csak felhívtam a színpadra a barátnőmet, aki igencsak zavarba jött. Majd feltettem a nagy kérdést: „Összekötnéd velem az életedet?” – újságolta Ottó a Borsnak, majd a kedvese vette át a szót.

– Természetesen igent mondtam, mi mást is mondhattam volna?! – nevette el magát Diána. – Nem is sejtettem, hogy mire készül. Boldog vagyok, nagyon szeretjük egymást. Noha még nem tudjuk, hogy mikor lesz az esküvő, abban már most egyetértünk, hogy több gyereket is szeretnénk majd  – árulta el az ifjú menyasszony. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek