Aktuális

Hihetetlen, de igaz: pocsolya végzett az idős asszonnyal

Bors

Létrehozva: 2018.05.03.

Egészen hihetetlen oka van, hogy a 95 éves Hilda Moore életét vesztette a Londontól északra lévő Sleaford városában múlt héten pénteken. Az idős asszony bevásárolni ment, mikor az otthona közelében halálos baleset érte. Hilda a járdán haladt, mikor egy autós elhaladt mellette, a jármű pedig belehajtva a pocsolyába vélhetően akkora hullámot vetett, ami ledöntötte a lábáról az asszonyt, és beütötte a fejét a járdába. Az orvosok később megállapították, hogy az asszony agya az erős ütéstől vérzett be.

– Egyelőre nem tisztázott, hogy az asszony mitől esett el és mitől alakultak ki a sérülései – kommentálta az esetet az egyik rendőrségi szóvivő, a hatóság éppen ezért keresi az autóban ülőket.

– Az anyósom segítségére két teherautósofőr sietett, akik az ellenkező irányból jöttek – nyilatkozta a Lincolshire Live brit portálnak Peter Wheeldon, az asszony vője, aki szeretne elbeszélgetni pocsolyába hajtó autó sofőrjével. – Még az is lehet, hogy nem is tudja, mit tett – fűzte hozzá a férfi.

Angliában komoly büntetés jár, ha egy autós pocsolyába hajt, ugyanis az illegális. 5000 fontos – átszámítva közel 1,8 millió forint – büntetés jár érte, illetve három hibapontot felír a jogosítványba a hatóság.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek