Aktuális

Balesete után újjászületett Szimonetta

G. Sz.

Létrehozva: 2018.06.19.

Forrás: Borzi Vivien

A Magyarország Szépe húsz legszebb lánya közé jutott a Szabolcs megyéből származó Fekszi Szimonetta, aki néhány éve egy autóbaleset után nagy átalakuláson esett át. A huszonhárom éves lány utasként ült egy barátja autójában, amikor nagy sebességgel oldalról beléjük hajtottak.

– Négy évvel ezelőtt egy balra kanyarodásnál jött belénk egy másik sofőr itt Budapesten, majd az ütközés hatására egy villany­oszlopnak csapódtunk – meséli a lány a Borsnak, akit a baleset után azonnal kórházba szállítottak.

– Két helyen eltört az állkapcsom, és mindkét lábamat is megütöttem az ütközésben. Szerencsére az operációt a szájüregen belül el tudták végezni, így a beavatkozásnak nem maradt nyoma az arcomon, de utána hat hétig csak pépes dolgokat ehettem, ami nagyon embert próbáló időszak volt. Még a hathetes gyógyulási idő után is püffedt volt az arcom, és összesen egy év kellett, amíg visszanyertem a régi énem – mondja Szimonetta, akit az állkapcsában lévő három platinasín is örökké emlékeztet majd arra a bizonyos napra.

De nem csak a testét, személyiségét is megváltoztatta az autóbaleset, hiszen az angolul középfokon beszélő, kommunikáció és média szakos egyetemi végzettségű lány azóta sokkal megfontoltabban éli az életét.

– Bátor lány voltam, aki mindenbe belement, amibe csak lehetett, de azóta már kétszer átgondolom a dolgokat, hogy milyen sofőr mellé ülök be. Már a versenyen is ezt az új Szimonettát mutathatom meg az országnak – magyarázza a szépség, aki versenytársaival együtt gőzerővel készül a július 8-i fináléra, amit idén is a Duna Televízió közvetít majd.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek