Aktuális

Nem volt megelégedve a vásárolt drog minőségével, ezért bevitte a rendőrségre, hogy teszteljék

Bors

Létrehozva: 2018.06.15.

Forrás: Putnam Megyei Seriffhivatal

A floridai Douglas Kelly felháborodva ment be csütörtök délután a helyi seriff irodájába, hogy teszteljék le a drogot, amit egy hete vásárolt, de rosszul lett a kristálymetnek titulált szertől. Az a gyanúja támadt, hogy nem is az kapta, amiért fizetett, így bosszút szeretett volna állni a dealeren aki eladta neki a szert.

A 49 éves férfi át is adta a rendőrségnek az anyagot, amiről a vizsgálat során kiderült, hogy valóban kristálymet, így aztán le is tartóztatták kábítószerbiroklásért.

Az eset nagy felháborodást keltett, ugyanis korábban pont a putnami seriffhivatal osztotta meg Facebookon, hogy szívesen bevizsgálják a kábítószert, ha valaki beviszi nekik, ezzel is megelőzve a rossz minőségű pancsolt kábítószerek okozta tragédiákat – írja a CNN.

– Ha úgy érzed, hogy rossz mindőségű drogok adtak el neked, ingyen bevizsgáljuk őket. Ne feledjétek, detektíveink mindig készen állnak arra, hogy segítsenek a lakosságnak – olvasható a Facebook posztban, amit azóta már eltávolítottak.

Azt nem tudni, hogy mi lesz a férfi sorsa, de az biztos, hogy ezek után senki sem fog hinni a putnami seriffhivatal önzetlen felhívásainak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek