Aktuális

Az anya észre sem vette, hogy gyermeke mekkora veszélyben van

Bors

Létrehozva: 2018.07.09.

Forrás: Pixabay illusztráció

Hátborzongató trükkel próbált meg elrabolni egy 4 éves kisfiút egy angliai nő Hull városában. Sammie-Joe Thomas három gyermekével sétált egy bevásárlóközpont parkolójában, amikor egy nő megpróbálta berángatni a négyévest a kocsijába. Mire az anya hátrafordult, a támadó elhajtott autójával, de szerencsére a gyermeket nem tudta magával vinni.

– A két fiam mögöttem volt, a kislányom mellettem jött, amikor közelebb hajolt és azt súgta, hogy az a nő a fekete kocsiban elkapta Archie karját és rángatta, megpróbálta behúzni a kocsiba, de aztán abbahagyta. A lányom leírásából rájöttem, hogy ugyan arról a kékruhás, fekete hajú nőről van szó, akit az egyik bolt játékosztályán is láttunk. Soha többé nem sétálhatnak ezek után mögöttem a gyerekek – mondta az anya.

Mum says four-year-old son was almost snatched by woman they had seen at the shops

A woman has issued a warning to parents after she claims her four-year-old son was almost snatched by a stranger while shopping. Mum-of-three Sammie-Joe Thomas, 28, was walking home from the shops when she says a woman grabbed the arm of her son Archie and tried to pull him into a black car.

A halálra rémült nő azonnal értesítette a rendőrséget, akik miután beszéltek a négyéves Archieval, megtudták, hogy a nő egy már jól ismert trükkel akarta elcsalni a gyermeket magával. Próbálta megzavarni a kicsit, hogy elveszítse édesanyját szemelől, majd azt mondta neki, hogy: ő tudja hol van és visszaviszi hozzá. A gyermek mivel látta az anyját, ezért elhúzódott a nőtől, aki nem mert tovább próbálkozni és inkább elhajtott. A nyomozók most a biztonsági felvételek segítségével próbálják beazonosítani a támadót, akinek feltehetőleg nem ez volt az első ilyen kísérlete, ugyanis több anyuka is beszámolt a Facebookon egy hasonló nőről a környéken – tudta meg a Metro.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek