Aktuális

8 milliós ládával jött Bors Kapitány

K. Sz.

Létrehozva: 2018.08.21.

A jelenleg futó, hazai napilapos játékok közt a legnagyobb össznyereményt kínálja Bors Kapitány. Az értékes ajándékokért nem kell mást tenni, csupán lekaparni a Bors címlapján található matrica felületét, és szerencsés esetben hívni Játékirodánkat.

Olvasóink már észrevehették, hogy a mai Bors címlapjának jobb sarkában élénk színű matricát he­lyeztünk el, ami csak egyet jelenthet: Bors Kapitány újra kinyitotta kincsesládáját, és elindította a Bors leg­újabb, héthetes játékát. A család minden tagja számára praktikus nyeremények várnak több mint nyolcmillió forintos összértékben.

A főnyereményünk egy négyszemélyes Seat Arona, ami vá­rosi és vidéki útviszonyok között is kiválóan megállja a helyét, és hosszabb utazásokra is kifejezetten alkalmas. Emellett ötször 100 000 és tízszer 50 000 forintos készpénznyeremény is vár a szerencsésekre. Bors Kapitány a pihenni vágyókra is gondolt, ugyanis nem kevesebb mint 29, pá­ros wellnesshétvégét rejtett el a matricák alatt. Az or­szág olyan, festői szépségű tájaira szólnak, mint Berekfürdő, Mór, Sárospatak, Sárvár és Zalakaros.

Akik egyénileg szeretik szervezni az utazásaikat, azok hasznát fogják venni az öt, 50 000 forint értékű Marso-autógumi-vásárlási utalványnak, illetve az öt, ugyancsak 50 000 fo-rint értékű Feldobox szálloda­utalványnak. De száz 5000 forint értékű Spar vásárlási utalványt is el lehet vinni. A fiatalabbakra is gondolt Bors Kapitány: rájuk 5 Samsung tablet és 12 további táblagép vár. Egyeseknek egy feledhetetlen buli is kinéz: 10 páros belépővel készült Bors Kapitány Szikora Róbert és az R-Go koncertjére.

Fontos, hogy azoknak sem kell csüggedniük, akik nem találnak három egyforma szimbólumot a matricájuk alatt, ugyanis ha három nyeretlen matricát összegyűjtenek, továbbá megvásárolják a Bors Hétvégét, akkor versenybe szállhatnak az 1 millió forintos fődíjért:

– A szombat és vasárnap is kapható hétvégi kiadásokban elhelyeztek egy játékszelvényt, amit ki kell vágni, és azzal együtt kell beküldeni az újságban megadott címre három matricát a hétfő és szombat között megjelenő Bors címoldaláról. A jelige: „Fődíj”. Fontos, hogy minél többször gyűjtsenek össze nem nyertes matricákat, mert annál nagyobb lesz az esély az 1 millió forintos extra nyereményre, amit a játékfolyam vége, október 7. után sorsolunk ki – üzente Bors Kapitány.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek