Aktuális

A halál postán érkezik: orosz rulettes házhozszállítás az új netes őrület - videó

Bors

Létrehozva: 2018.08.19.

Rendkívül veszélyes dolog terjed a legnagyobb videómegosztó oldalon mostanában. A darknet, vagyis a sötét web a világháló azon része, amelyet elkerülnek a keresők. Az ehhez szükséges program eredetileg az amerikai haditengerészet projektje volt, mostanra viszont a drog, fegyverkereskedelem, a gyerekpornó, a bérgyilkosok és a legbetegebb dolgok fellegvára lett. Az ilyen tartalmaknak persze megvan az ára is, ami nem kevés összeg, ezért egy lekövethetetlen pénznemmel, bitcoinnal szoktak fizetni. Ezért is érthetetlen, hogy valakinek hogyan jut eszébe, egy ilyen helyről rendelni zsákbamacskát, mely akár levágott testrészeket, drogot, vagy fegyvert is tartalmazhat. A Youtube-ot mostanában ismert vloggerek árasszák el olyan videókkal, melyben bemutatják, hogy mit tartalmaz az általuk rendelt „mystery box”.

Ez már csak azért is veszélyes, mert olyan anyagokat tartalmazhat a rendelt doboz, ami belélegezve, vagy érintésre halálos is lehet, nem véletlen, hogy legtöbben maszkban és kesztyűvel bontják ki a csomagot.

A darkweb életveszélyes, használatát törvény szigorúan tiltja, ezért senkinek sem ajánljuk, hogy kövesse a videósok példáját!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek