Aktuális

Fidesz: Az EP-választás tétje, hogy sikerül-e megállítani a bevándorláspártiakat

Bors

Létrehozva: 2018.09.06.

Forrás: YouTube

A jövő évi európai parlamenti (EP-) választás fő tétje, hogy sikerül-e az emberekkel összefogva, az oldalukra állva megállítani a bevándorláspárti erőket – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs azt mondta, hogy ma a brüsszeli politika és az EP többsége is bevándorláspárti. A brüsszeli elit elszakadt a lakosoktól, és a fejük felett hoz meg fontos döntéseket – tette hozzá.

Egyre több választási eredmény és közvélemény-kutatás mutatja azonban, hogy ebből elegük van az embereknek – hangoztatta a kommunikációs igazgató.

Kiemelte: a jövő májusi EP-választás lesz az első olyan összeurópai alkalom, amikor a lakosok véleményt alkothatnak a bevándorlásról, és ezzel egyben a kontinens jövőjéről is.

Közölte, az ősz beköszöntével elindult a hosszú kampányidőszak. A Fidesz-KDNP pártszövetség erős és határozott kampánnyal készül, hogy sikerüljön az emberek oldalán álló képviselőket küldeni az EP-be. A kampány során várhatóan sokat támadják majd Magyarországot, ahogyan most is teszik – vélekedett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek