Aktuális

Normális családnak tűntek – Hat napig tévézett a holttestek mellett a férj

Bors

Létrehozva: 2018.09.10.

Forrás: Facebook

Az asszony sokáig szerencsétlen volt a szerelemben. Már túl volt a negyvenen, amikor találkozott egy fiatal férfival, aki majdnem fele annyi idős volt mint ő. Csodák csodája, rövid idő alatt három gyönyörű lányuk született: Charlotte (3) és az ikrek Alice és Beatrix (2-2)

Az asszony mindenben segítette fiatal férjét. Az ő tulajdonában laktak, és ő adott pénzt a férfinak, hogy elindítsa kertészeti vállalkozását. Csendes és boldog családnak tűntek. A szomszédok szerint a tragédiának semmi előjele nem volt.

A cikk írásakor alig egy hete, szeptember 3-án Anthony Robert Harvey (24) meggyilkolta a nála majd kétszer idősebb partnerét Mara Harvey-t (47), anyósát Beverley Qiunn-t (74) és három pici lányukat az ausztráliai Bedfordban, Perth északkeleti külvárosában.

A rendőrség nem mondta meg, hogy az áldozatok hogyan haltak meg. A családírtást követően a gyilkos férj még hat napot töltött el a holttestek mellett a házban, majd autóba ült és 1400 kilométerrel arrébb jelentkezett egy rendőrörsön és vallomást tett. Amikor a hatóságok kiérkeztek a házhoz a tévé még működött.

A szörnyű eset nagyon megrázta egész Ausztráliát.

– A családtagok ürességet éreznek azok után, hogy brutálisan megölték öt rokonukat – közölte Taryn, a meggyilkolt Mara nővére.

Az egyik szomszéd Richard Fairbrother szerint a férfit rendkívül feszélyezte, hogy pénzügyi gondjai voltak, és ezért akkor is kellett dolgoznia, amikor influenzás lett.

Kimberley Shackelton szomszéd elmondta, hogy ez egy olyan békés környék, ahol az ember még csak álmában sem gondolna arra, hogy ilyen megtörténhet.

– Ők olyan normális, mindennapi család voltak. Nem voltak előjelek. Csendesek voltak és boldognak tűntek. Soha nem veszekedtek egymással, csak a tündéri gyermekek játszottak és kiabálták az apjuk után, hogy apa, apa, amikor az elment dolgozni. Szegény gyermekek, soha nem adatott meg nekik az igazi élet – fűzte hozzá.

(Via Daily Mail)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek