Aktuális

Novák Katalin: Fantasztikus rácsodálkoznom a három gyermekemre - videó

Bors

Létrehozva: 2018.10.08.

Így még nem láttuk Novák Katalint: az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára egy családi kirándulás közepette beszélt  a Családvarázsnak, emellett bemutatta három gyermekét és férjét is. 

A Családok éve sorozatában készült legfrissebb videóból kiderül, Ádám, Kata és Tamás kissé huncut, egymással viccelődő, de jó testvérek, és azt is megtudhatjuk, a férj sok terhet vesz le Novák Katalin válláról. Gyakran ő viszi el a három csemetét ruhákat vásárolni.  

– Mindenben tökéletesen tudjuk helyettesíteni egymást. Ha ez nem így lenne, akkor Kati nem tudna annyi időt és energiát fordítani a munkájára. Emellett persze nagyon jó édesanya – mondta István, a férj.

Az államtitkár hozzá tette, ha valamit sajnál az életben, az az, hogy nincs több gyermekük. 

– Én sok gyereket szerettem volna, nagyon nagy családot. Persze fantasztikusak a gyerekeink, jó rácsodálkozni arra, hogy mind a hárman mennyire különböző egyéniségek, és már önálló gondolataik vannak a világról – mondta Novák Katalin.

Az interjú után természetesen következett a munka: Novák Katalin fővédnökségével indult el a hétvégén Mathias Corvinus Collegium (MCC) első női közéleti vezetőképző programja. Az államtitkár a megnyitón kiemelte, hogy lehetőséget kívánnak adni a nőknek, és fontosnak tartják, hogy Magyarországon legyen egy női közéleti vezetőképző, ahol egymásra találhatnak azok a nők, akik érdeklődnek a közéleti kérdések iránt.

Az MCC a 18 és 36 év közötti, a közéleti szerepvállalás iránt érdeklődő nőknek indította el új képzését. Novák Katalin elmondta: nagy érdeklődés övezte a programot, nagy volt a túljelentkezés; így részletes, minőségi választási folyamatban került ki a jelentkezők közül az a 17 nő, aki részt vehet a programon. Nemcsak női előadók lesznek és nem is kizárólag női témák, hanem számos közéleti ügyet megvitatnak a képzés során.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek