Aktuális

Leütött egy zsidó nőt - ezzel dicsekedett egy jobbikos politikus

Bors

Létrehozva: 2018.11.28.

Azzal dicsekedett egy jobbikos politikus, hogy leütött egy zsidó nőt – számolt be róla a Hír TV. Az esetre a tudósítás szerint egy szórakozóhelyen került sor, amikor a nő megjegyzést tett rá.

Leütött egy zsidó nőt – ezzel dicsekedett párttársainak a Hír TV információi szerint a Jobbik egyik politikusa.

A tudósítás szerint azt mesélte nekik, hogy egy szórakozóhelyen egy nő megjegyzést tett rá, ezért megverte. A televízió úgy tudja, a történettel több jobbikosnak is hencegett, az esetnek mégsem lett következménye a párton belül.

A Jobbikban több antiszemita botrány volt már. Kulcsár Gergely – aki jelenleg is tisztséget tölt be a pártban – korábban kamukausztnak nevezte a holokausztot, és beleköpött a zsidó áldozatok Duna-parton álló emlékművébe.

Gyöngyösi Márton pedig 2012-ben az Országgyűlésben jelentette ki, hogy listázni kellene a zsidó származású képviselőket.

(Origo)

UPDATE:

Országgyűlési képviselő a zsidóveréssel dicsekvő jobbikos. A hírtévé információi szerint a politikus a Jobbik májusi tisztújító kongresszusán hencegett tettével.

A Hír TV úgy tudja: az eset egy budapesti belvárosi szórakozóhelyen történhetett, a jobbikos – állítása szerint pedig azért dühödött be, mert áldozata nácinak nevezte.

(Hír TV)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek