Aktuális

Idén karácsonykor sem maradunk a régi ismerőseink nélkül

Bors

Létrehozva: 2018.12.23.

Változatos műsorokkal várják a nézőket a televíziós csatornák az ünnepek alatt. A sokszínű felhozatalban találhatók nagy sikerű mozifilmek, animációs filmek, országos premierek, és ünnepi élő adások is.

A TV2-n már december 23-án elkezdődik a karácsonyra hangolódás az Igazából szerelemmel, de az ünnepi filmek közül természetesen nem maradhat ki a Reszkessetek, betörők! sem, Kevin újra beköltözik a nappalikba, és hétfőtől szerdáig ott is marad.

A Shrek és a Jégkorszak sorozat filmjei is tarkítják majd a kínálatot, közülük utóbbi A nagy bumm címen országos tévé­premierrel várja a nézőket december 24-én este. Az animációs mozi kedvelőinek egy másik premier is érkezik december 25-én, A kis kedvencek titkos élete. Az elmaradhatatlan romantikus történetek, így Bridget Jones kalamajkái nélkül sem múlhat el az ünnep, a nagy sikerű széria: Bridget Jones babát vár című részét szintén a TV2-n láthatják elsőként a hazai rajongók karácsony másnapján.

A vidám percek az év utolsó napján is garantáltak, a Tények után következik a vicces jelenetekben bővelkedő Humorkoktél szilveszteri különkiadása, majd utána újra megnézhetjük a Sztárban sztár leglát­ványosabb átalakulásait, ezt követően 23 órától pedig a Zenebutik sztárjaival mulathatnak a nézők. A főcsatorna mellett, a cégcsoport kábeltelevíziói is ünnepi műsorkínálattal jelentkeznek.

A SuperTV2-n a filmeké lesz a főszerep: Bridget Jones itt is hódít, a Bridget Jones naplója és a Mindjárt megőrülök! című részeket láthatják a szeleburdi szingli kalandjainak kedvelői. A romantikus vígjátékok sorát erősíti a 27 idegen igen és a Mel Gibson főszereplésével forgatott Mi kell a nőnek? című film is, amely mellett olyan zenés mozikat is élvezhetnek, mint a Grease vagy a Pappa Pia. Az RTL Klub is már 23-án a képernyő elé várja a gyerekeket, a vasárnap ugyanis Disney-nap lesz a csatornánál.

Olyan rajzfilmtörténeti klasszikusokat láthatunk, mint a 101 kiskutya, a Bambi, de a stúdió újabb terméséből is helyet kapott a műsorban egy mozifilm, a Szenilla nyomában. Ha Kevint nem is, de Dennis, a komiszt láthatjuk a csatornán 24-én, és folytatódik a Disney-dömping is Aranyhaj és a nagy gubanc történetével. Az est főfilmje igazi családi szórakozás: a Neveletlen hercegnő Anne Hathawayjel.     

Az utána következő Banks úr megmentésében már maga Walt Disney a főszereplő. A rajzfilm atyját Tom Hanks alakítja. Karácsony napján Dennis kalandjai folytatódnak Dennis, a komisz ismét pimasz címmel, majd a Jégvarázs szórakoztatja a gyerekeket és a felnőtteket. Este a Neveletlen hercegnő második részével hömpölyög tovább a karácsonyi műsorfolyam. A 26-i kínálatból kiemelkedik egy amerikai kalandvígjáték, az Elliott, a sárkány, este pedig a Rossz anyák karácsonya biztosítja, hogy jókedvűen folytatódjon az ünnep Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn főszereplésével.  

A Viasat 23-án és az ünnep három napján délelőttönként a legsikeresebb sorozatokkal várja a nézőket: a Jóbarátok, az Agymenők és a Szívek szállodája estig szórakoztat minket, főműsoridőben pedig a Jurassic Park első, második és harmadik részén izgulhatunk, valamint Télbratyó kalandjain nevethetünk.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek