Igen különleges fogással csalogatja a nem mindennapi falatokra vágyókat egy olasz étterem. A Castelfranco Veneto városában üzemelő Feva az “aria fritta”, azaz sült levegő nevű falatkáival lett egyik pillanatról a másikra világhírű - pedig valójában egy elég félrevezető nevű finomságról van szó. Az olasz séfek ugyanis - természetesen - nem arra jöttek rá, hogy lehet megsütni a levegőt, csupán tápiókát kínálnak, amit a sütés után 10 perces ózonkezelésnek vetnek alá, ami különleges illatot ad neki - plusz ugye innentől lehet sült levegőnek hívni a nem mindennapi fogást.
Az étteremről szóló első hírek arról számoltak be, hogy mindezt (átszámítva) 8500 forintos áron kínálják - ám a hely egyik alkalmazottja szerint ez csupán hamis híresztelés, ugyanis a sült levegő falatkákat ingyen, üdvözlőfalatként kínálják vendégeiknek - írja az OddityCentral.