Aktuális

Útlevelébe véste tervét Noémi gyilkosa

Munkatársunktól

Létrehozva: 2019.03.22.

Harrison Ford egyik klasszikus filmjéből vett idézettel hagyott búcsúüzenetet a brit orvos, mielőtt a csodaszép Noémivel és önmagával is végzett még tavaly, a Zöld-foki-szigeteken. Bár a földi paradicsomban történt tragédiának már egy éve, a szakértők még mindig vizsgálják a szerelmespár, a kolozsvári nő és a 140 millió forintnyi fontot sikkasztó Titus Bradley halálának körülményeit.

A nyomozók most közölték: a férfi a saját útlevelében hagyott üzenetet, mégpedig azt, hogy „Ideje meghalni”. Az idézet a rendőrség szerint egyértelmű utalás a Szárnyas fejvadász című híres sci-fire. Az 1982-es legendás film végén a már haldokló droid, Roy Batty meglepő döntést hoz: megmenti a főszereplőt – a filmben Harrison Ford – a biztos haláltól.

A 42 éves Bradley azonban jócskán eltért a Szárnyas fejvadász forgatókönyvétől. Félresiklott életét a kolozsvári lánnyal próbálta meg újrakezdeni, de hotelszobájukban összevesztek, azután pedig már csak a holttestüket találták meg. A hazájában sikkasztásért akkor már egy éve keresett, elvált fér­fi agyonlőtte Noémit. Bradley édesanyja a rendőröknek azt mondta: fiának anyagi gondjai voltak, és elő­fordult az is, hogy bántalmazta a fiatal lányt.

Az orvos az üzenetben egyébként bocsánatot kért az általa elkövetett hibákért.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek