Aktuális

Drámával indult a Bezár a bazár!

Bors

Létrehozva: 2019.04.24.

Új nyereményekkel, módosult játékszabállyal, és már az első adásban óriási drámákkal érkezett meg kedden a TV2-re Bezár a bazár! második évada.

A műsor első adásában egy házaspár, Edó és Szilárd játszott, és Edó egészen a hetedik kérdésig segítség nélkül hasított a kvízben, miközben Szilárd a hatodik körben kihozta az első nagy nyereményüket, a kerti szigetet. Sok minden mással együtt így egy kör alatt közel egymillió forint távozott a bazár­ajtón.

A nyolcadik körre Edóék karnyújtásnyira kerültek a második nagy nyereményüktől, az autótól, ám ekkor az egész végig megingathatatlan Edó úgy döntött, megkíméli párját a mókuskerék okozta fizikai terheléstől, és helycserét kért. Pechükre éppen ezzel a lépésükkel vesztettek el mindent, ugyanis a feleség hiába szerezte meg az autó kulcsát, és indult el az ajtó felé, az ideje lejárt és a bazárajtó bezárult előtte. A szimpatikus házaspár játékának végkimenetele még a műsorvezetőket is megrázta, ám Edóék kapcsolata annak ellenére sem ingott meg, hogy végül nyeremény nélkül távoztak.

A Bezár a bazár! előző szériá­jához hasonlóan most is párok küzdenek a többmilliós nyereményekért, és amíg a kvízkirály egyre nehezebb kérdésekre válaszol, addig a páros másik tagja, a nyeremény­vadász a ba­zárban gazdálkodhat. A min­­denre el­szánt versenyzők az első évadhoz ké­pest azonban már ma­gasabb, huszonötmillió forint összértékű nyereményért szállnak harcba.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek