Aktuális

Orbán Viktor hét pontból álló programja a bevándorlás megállításáért

Bors

Létrehozva: 2019.04.05.

Hétpontos programot jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a bevándorlás megállításáért a Fidesz európai parlamenti kampánynyitóján pénteken a Bálnában.

A kormányfő közölte, a legfőbb cél, hogy a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak, valamint szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot - adott hírt róla az Origo.

Szólt arról is, hogy Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit, valamint a választásokat követően bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén. Szombattól a Fidesz aláírásgyűjtést indít a hétpontos program támogatására - jelentette be a miniszterelnök a kampánynyitón. 

Az európai parlamenti választás tétje most az, hogy bevándorláspárti vagy a bevándorlásellenes vezetői lesznek-e az uniónak. Európa maradjon-e az európaiaké vagy adjuk át a helyet egy más kultúrából, más civilizációból érkező tömegnek. Megvédjük-e a keresztény, európai kultúránkat, vagy átadjuk a terepet a multikulturalizmusnak - minderről Orbán Viktor beszélt a Fidesz európai parlamenti kampánynyitóján a Bálnában. A keresztény civilizációnk léte a tét - tette hozzá. 

Újkori népvándorlás fenyeget

A miniszterelnök kijelentette az európai elittel szembeni elégedetlenség legfőbb forrása ma szerte Európában a migráció kezelése. Európát ma népvándorlás fenyegeti, ez nem egyszerűen migrációs válság, hanem újkori népvándorlás, ami az egész világunkat megváltoztathatja.Ez a mai korszak legmélyebb globális vitája és konfliktusa - hangsúlyozta Orbán Viktor.  Európa, ha akarná, meg tudná állítani a területére irányuló tömeges migrációt. De kísérletet sem tett rá, sőt, ellenkezőleg, az unió jelenlegi vezetése, elitje támogatja, ösztönzi a migrációt - mondta a kormányfő. 

"Megőrizni Magyarországot magyar országnak"

Orbán Viktor közölte,Brüsszelben semmit sem hallunk a családpolitikáról, viszont nap mint nap szó esik a legális migráció fontosságáról.A legális migráció programja valójában egy európai népességcsere programjának fedőneve.

Mi szeretnénk megőrizni Európát az európaiaknak, Magyarországot pedig magyar országnak. Szeretnénk meghagyni a döntés lehetőségét a következő generációknak, gyermekeinknek, unokáinknak - erről is beszélt a miniszterelnök. Orbán Viktor szerint a brüsszeli elit hatalmi törekvéseit meg kell fékezni és a bevándorlást meg kell állítani.

Hétpontos program a bevándorlás megállításáért

A legfontosabb teendőket Orbán Viktor hét pontban foglalta össze:

1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!

2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!

3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!

4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!

5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!

6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!

7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!

Ezek azok a pontok, amelyek a legszükségesebbek ahhoz, hogy megállítsuk a bevándorlást és megőrizzük a keresztény kultúránkat. Szombattól a Fidesz aláírásgyűjtést indít a hét pontos program támogatására - zárta beszédét a kormányfő. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek