Aktuális

Ilyet még a magyar mentősök sem láttak! Leesett az álluk attól, ami a helyszínen fogadta őket

Bors

Létrehozva: 2019.05.11.

Rosszul lett egy idős néni, akinek az unokája riasztotta a mentőket. A mentősök szájukat tátották, amikor a fiatal a kezükbe nyomott egy laminált papírt. 

Az unoka ugyanis semmit nem bízott a véletlenre: nagymamájának táblázatot készített arról, hogy melyik gyógyszert mikor kell bevennie. Még a tabletták dobozát is kinyomtatta a papírra, hogy a mama véletlenül se keverje össze őket. A fiatal még arra is kitért, hogy van olyan pirula, amit egyszerre kell bevenni. A táblázat részeit színekkel jelölte, hogy a néni könnyebben lássa, hogy melyikeket kell reggel, vagy éppen este bevenni. 

Unokája készített táblázatot annak az idős nőnek a gyógyszereiről, akit Bajtársaink szállítottak kórházba a hét elején....

Posted by Országos Mentőszolgálat on Saturday, May 11, 2019

A mentősök annyira meglepődtek a kezükbe nyomott dokumentum láttán, hogy a közösségi oldalukon számoltak be a nem mindennapi dologról. Mint írják: „Egy ilyen lista nemcsak a betegnek, de az ellátóknak is nagy segítség lehet a helyszínen. Gratulálunk!” Egy hozzászólót annyira meghatotta a történet, hogy azt írja: ilyen unokát mindenkinek!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek