Aktuális

Végre egy óbudai gourmet!

Bors

Létrehozva: 2019.05.17.

Ilyen még nem volt a budapesti Gourmet Fesztiválok történetében: a hétvégén kezdődő esemény meghívott vendége ezúttal egy, viszonylag újonnan nyílt magyar étterem, az óbudai panelházak tövéből.

Hogy miért rájuk esett a választás, annak egyik titka Varga Dániel séf, aki öt év thaiföldi sütés-főzés után kezdte újra itthon, az Aum étterem séfjeként, s az ázsiai ízeket képes a hazai ízekkel vegyíteni.

Érdekesség, hogy Varga Dániel a Bors Extra magazin áprilisi számában is szerepelt, mint aki a hagyományos magyar éttermi árakon képes előállítani az igazi luxusnak számító, s egyébként roppant drága fine dining minőséget. Főzőtudományát most bárki megnézheti a Gourmet Fesztvál nagyszínpadán.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek