Aktuális

Élve akarta elégetni a dejtári családot a két fiatal

Címkék
bűnügytűz

Bors

Létrehozva: 2019.06.30.

Egy rendőrségen tett terhelő vallomás miatt gyújtott fel egy házat Dejtáron két fiatal, miközben egy nő és három gyerek volt odabent. A nő ugyanis aznap a két fiú apjáról mondott kellemetleneket egy drogkereskedelem miatt indult nyomozásban. "Égni fogsz, égni fogtok!" – így fenyegetőztek.

A Balassagyarmati Törvényszéken pénteken kezdődik a két fiatal tárgyalása. Mint kiderült, kétszer is gyújtogattak a Nógrád megyei községben lévő háznál. 2017 augusztusában, egy estén az udvaron lévő nyári konyhát gyújtotta meg gázolajjal a 21 éves fiú: a lakatlan épületnek leégett a teteje. Rá öt nappal 16 éves testvérével tért vissza: előre eltorlaszolták a bejárati ajtót, a mellette lévő ablakot, ruhákkal pakolták körbe, hogy a tűz jobban égjen. Tudták, hogy a házban legalább négyen vannak. A bent lévőknek szerencsére egy másik ablakon sikerült kimenekülniük.

A két fiatalnak aljas indokból vagy célból, több ember, részben tizennegyedik életévüket be nem töltött személyek sérelmére, társtettesként elkövetett emberölés bűntette miatt kell felelnie. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek