Aktuális

Horror: mai napig nem tud enni a lány, akinek kiszívta a beleit a medence

Bors

Létrehozva: 2019.06.06.

A lány 12 éve nem evett szilárd ételt, de most ön is segíthet rajta.

Forrás: GoFundMe

A kis Salma Bashir mindössze ötéves volt, amikor egy uszodai baleset Egyiptomban az egész életét megváltoztatta. A lány véletlenül a medence egyik tisztítószivattyújának csövéhez ült, nem tudva, hogy milyen veszély leselkedik rá.

A szivattyú azonnal kiszippantotta a lány vékony- és vastagbelét is, még mielőtt bárki is segíthetett volna neki.

Azóta több mint 12 év telt el, a lány már betöltötte 16. életévét, de a belei még mindig hiányoznak, a gyomra pedig mai napig egy óriási nyílt sebként funkcionál, amit folyamatosan kezelni kell.

Salma egy apró zsákot kell magán cipeljen, melyből infúzión keresztül kapja folyamatosan a szükséges tápanyagokat. Ezen kívül rendszeresen kell kórházi látogatásokat is tennie. Érthető módon a lány azonban normális életre vágyik.

Elmondása szerint nagyon hiányzik neki a jégkrém, ezen kívül nagyon szereti a húst, és folyamatos éhségérzete volt az elmúlt 12 évben.

Most viszont van némi esélye a gyógyulásra: a szükséges beavatkozás ára azonban 300 ezer dollár, ami átszámolva 84 millió forint. Bashir most a közösségi finanszírozáshoz fordult, hogy összeszedje a pénzt a műtétre. Már sikerült összeszednie 34 ezer dollárt, de a cél még messze van.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek