Aktuális

Áttetsző ruhában is látni a legszebb Windsort

Bors

Létrehozva: 2019.07.25.

Bár Katalin hercegné és sógornője, Meghan magasra tette a mércét, a kevésbé híres hercegnők között is akadnak világszép nők.

A szerény – Clotilde Courau

Clotilde Courau francia színésznő Emánuel savoyai hercegéhez és Velence grófjához ment hozzá. A 44 éves Emánuel annak a II. Umbertó-nak az unokája, akit 1946-ban, az olasz köztársaság kikiáltásakor fosztottak meg a tróntól. A hercegi pár nem él fényűző életet és Courau a mai napig játszik filmekben.

A laza – Lady Amelia Windsor

Lady Amelia Windsor a 38. a brit trónutódlási sorban, így vélhetően soha nem lesz belőle királynő. A 23 éves lány azonban talán mindenkinél szebb a Windsor-házban, és bár korábban a bulizási szokásairól volt hírhedt, manapság már modellként és divattervezőként öregbíti a hírnevét.

A legfiatalabb – Dzsecün Pema

Dzsecün Pema, Bhután királynéja 21 évesen lépett trónra, és most, 29 évesen még mindig a legfiatalabb királyné a világon. Valódi tündérmese az övé, hiszen apósával ellentétben az ő férjének, Dzsigme Keszar Namgyal Vangcsuk bhutáni királynak ő az egyetlen felesége. Pema korábban nemzetközi kapcsolatokat, pszichológiát és művészettörténetet tanult Londonban.

Aki nem tudta, ki a vőlegénye – Keisha Omilana

A nigériai Keisha Omilana hercegnő nem egy klasszikus hercegnőalkat, inkább a saját útját járja. Mielőtt hozzáment volna Kunle Omilana nigériai herceghez – aki csak két évvel megismerkedésük után árulta el neki, hogy herceg – divattervezői diplomát szerzett, modellkedett, és hajápolással kapcsolatos workshopokat is tart.

A nap szerelmese – Bernadotte Magdolna

Bernadotte Magdolna svéd királyi hercegnő a hetedik a trónöröklési sorban, ám a 37 éves, háromgyermekes édesanya tavaly óta már nem hazájában, hanem a napfényes Floridában él, mivel férjét, Chris O’Neillt munkája az Egyesült Államokhoz köti.

A modell – Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi Caroline monacói és hannoveri hercegnő, valamint Stefano Casiraghi olasz iparmágnás második gyermeke, a nyolcadik a trónra várók között. A 32 éves, kétgyermekes családanya a párizsi Sorbonne-on szerzett diplomát filozófiából, és külsejét nézve nem meglepő, hogy modellmunkái is akadnak szép számmal.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek