Aktuális

Bombasztikus katonanő rabolta el Lewis Hamilton szívét – 18+ fotók

K. D.

Létrehozva: 2019.07.11.

Zahra fenekéért rajong az internet.

Ultradögös, tetőtől talpig bőrruhát viselő nővel kapták lencsevégre az ötszörös Forma–1-es világbajnok pilótát, Lewis Hamiltont, amint épp Kevin Hart színész 40. születésnapjára igyekezett. A 25 éves Zahra Elise igazi sztár az Egyesült Államokban, rajong érte az internet, Instagram-oldalát több mint egymillióan követik, ami annak köszönhető, hogy merész fotókat posztol, ezzel népszerűsítve saját fehérneműmárkáját.

Az idomaira nem panaszkodhat a hölgy, hiszen hatalmas, kerek fe­nékkel áldotta meg a sors. A mo­dellkedés előtt azonban férfias szakmát űzött a Miamiban élő nő, ugyanis négy éven ke­resztül az amerikai ha­ditengerészetnél dolgozott mérnökként. Nem csoda, hogy bo­londul érte a 34 éves brit autóversenyző.

Hamilton szóvivője ugyan cáfolta, hogy a modell és a pilóta között szerelem lenne, ám a szülinapi partin részt vevők szerint izzott körülöttük a levegő, és a róluk készült fotó is azt sejteti, több van köztük barátságnál.

A Mercedes-pilóta sok időt nem töltött az Egyesült Államokban: a hétvégén hazai pályán gurul ki az aszfaltra a Forma–1-es világbajnokság Brit Nagydíján.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek