Aktuális

Unokáikon segítenek a Bors-nyereményből

Címkék
játék

K. Sz.

Létrehozva: 2019.07.16.

További 2x1 000 000 forint keresi a gazdáját a Borsban. Most dupla esélye van három egyforma szinbólumot találni az újságban.

Nem csak a hőhullám, de a Bors júliusi nyereményhulláma is szerencsét hozott Vajda Benőnek és Benőnének, ugyanis Ágnes asszony lett Bors Kapitány legújabb játékának első milliomosa. A gerjeni házaspár az alig 1300 fős település köztiszteletben álló tagjai, Ágnes férje, a Gerjeni Agrár Zrt. vezetőjeként vonult nyugdíjba idén, míg nyertesünk szintén ott dolgozott adminisztratív munkakörben. 

– A férjem itt született, majd Gödöllőn ismerkedtünk meg, 1974-ben házasodtunk, és költöztünk ide – kezdte meg Ágnes, akinek két gyermeke született férjétől, és három unoka büszke nagyszülei. Nyugdíjasnapjaikon szívesen fejtenek keresztrejtvényt és olvassák a Borsot, ami most hatalmas szerencsét hozott nekik. 

– Mindennap elejétől a végéig elolvassuk a Borsot, és szívesen játszunk vele. Láttam, hogy három egyforma szimbólum van rajta, de nem tudtam pontosan, melyik. Hoztam a nagyítót, majd a férjem is megnézte, de nem tudtam, melyik nyeremény az. Eszembe sem jutott, hogy a legnagyobbat keressem, el sem akartam hinni, amíg nem telefonáltunk – mesélte a Bors-milliomos, aki férjével együtt azt is elárulta, mire költik a mesés nyereményt. 

– Ősszel elköltözünk Szekszárdra, hogy közelebb legyünk a gyermekeinkhez és tudjunk segíteni nekik az unokák körül. A nyeremény egy részét erre fordítjuk, komódot, előszobabútort és szekrényt szeret­-nénk venni. A másik feléből az unokákat szeretnénk meglepni, illetve egymást egy kis üdüléssel, mivel idén leszünk negyvenöt éve házasok – mesélte a pár.

Ha ön szeretne Benő és Ágnes után a következő szerencsés lenni, akinek egy mozdulattal megváltozik az élete, akkor vegye mindennap a Borsot és tépje fel a címoldalon található matricát a lap jobb felső sarkában. Tudja, most dupla esélye van három egyforma szimbólumot találni a speciális matrica felett, ami akár 1 millió forintot vagy pénz, tárgy- és élménynyereményt 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek