Aktuális

Orbán Viktor: Pest megér egy estet – fotó

Bors

Létrehozva: 2019.09.05.

Az egész világból érkeznek vendégek a csütörtökön kezdődő demográfiai csúcstalálkozóra, köztük a visegrádi négyek két miniszterelnöke a cseh Andrej Babis és a szlovák Peter Pellegrini. De egy szerda esti fotó tanúsága szerint itt van a szerb elnök Alexandar Vucsics is. Négy férfi, négy markáns hát a Miniszterelnökség teraszán, a Karmelita kolostorban, 2019 szeptemberének negyedik napján.

Forrás: MTI

Jelenlétük arra utal, hogy egyfajta családpárti szövetség alakul a világban, amely kimondja, hogy nem migrációval, hanem a családok erősítésével és támogatásával lehet kezelni a demográfiai problémákat. Amúgy Pest tényleg megér egy estet – írja a Ripost.

Pest megér egy estet // One night in Budapest

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, September 4, 2019

Orbán Viktor, Aleksandar Vucic és Andrej Babis előadóként szerepel a III. Budapesti Demográfiai Csúcson, amelyet csütörtökön és pénteken a Várkert Bazárban rendeznek meg tudósok, politikusok, egyházi képviselők és más közszereplők részvételével.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára korábban azt nyilatkozta, az idei konferenciára az egész világból érkeznek résztvevők, ezért még többen oszthatják meg egymással a kedvező, illetve a rossz tapasztalataikat is – írja a Lokal.hu.

Az újabb információk, gyakorlatok megismerése azért is fontos, mert azokat a kormány az esetleges családvédelmi akcióterv 2 kidolgozásánál figyelembe tudja venni – tette hozzá.

Novák Katalin tájékoztatása szerint a kétnapos konferenciát a bdselsoacsalad.hu oldalon élőben lehet követni, a csalad.hu portál pedig percről percre tudósít a rendezvényről.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek