Aktuális

Boxerrel véresre vertek egy 11 éves fiút egy budapesti iskolánál

Címkék
gyerekverés

Bors

Létrehozva: 2019.10.10.

Egy nyilvános Facebook-csoportban, a Kelen suli - Gyermekeink védelme nevűben osztott meg egy bejegyzést egy édesapa. Ezt írta:

11 éves gyermekemet pont egy hete az iskola melletti játszótéren, boxerrel felfegyverkezve megverte egy 8-os iskolatársa. A fiam az iskolába szaladt vissza segítség nyújtás miatt, miután lerúgta magáról támadóját.A posztban a férfi leírja, hogy a fiát azért verte meg a nyolcadikos, mert kicsúfolt egy lányt, akinek a barátja volt a nagyobb fiú. A bosszú igen véresre sikerült, a 11 éves gyerek testét zúzódások és véraláfutások borítják az egyéb sérülések mellett. Ezekről fotókat is mellékelt.

Az apa azóta már feljelentést tett a rendőrségen, elmondása szerint azonban a nyolcadikos fiú még mindig a budapesti Kelenvölgyi Általános Iskolába jár, és így az ő fia fél elhagyni a termet, nehogy véletlenül is összefussanak. Az iskola igazgatója a Népszavának adott nyilatkozatában elmondta, hogy mivel az incidens az iskola területén kívül történt, a hatályos jogszabályok alapján nem indíthatnak fegyelmi eljárást az érintett tanuló ellen. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek