Aktuális

Levette rajongóit a lábáról Nyári Dia - ezzel a fotóval

kbv

Létrehozva: 2019.10.27.

Sokan, nagyon-nagyon sokan értenek most vele egyet!

Sok hírességnél láthatjuk, hogy körülöttük minden tökéletes: a szülés után egyből visszanyerik az alakjukat, a gyerekük soha nem sír, pláne nem hisztizik, mindig van otthon főtt étel az asztalon egy 3-4 hónapos baba mellett is, mindig szépen kelnek reggel karikás szemek nélkül, és még a lakás sem rohan soha, az is makulátlan.

Persze, aki belegondol, pontosan tudja, hogy ez aligha lehet igaz, hiszen minden kisbaba sír éjszaka, minden kismama karikás szemekkel kel, és bizony eljön az a kor is, amikor minden gyerek hisztizik, hogy ha már éppen hagyja is a szüleit éjszaka aludni, a dackorszakkal tegye ismét megpróbáltatások elé őket.

Pár napja mutatta meg Nyári Dia, a Barátok közt színésznője, hogy náluk bizony éppen ez a híres dackorszak tombol, olyannyira, hogy kisfia, Zétény egy forgalmas utca közepén is hajlandó hanyatt vetni magát, hogy elérje a célját édesanyjánál - vagyis jelen esetben azt, hogy kézfogás nélkül, egyedül sétálhasson. A cuki, és mindenek felett őszinte fotót már 22 ezernél is többen kedvelték, és száznál is többen szóltak hozzá, hogy biztosítsák a szép színésznőt támogatásukról és együttérzésükről.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek