Összeválogattunk néhány pénztárcabarát receptet. Próbálja ki őket!
HOZZÁVALÓK 4 személyre:
Mindmegette magazin minden csütörtökön a Borsban - keresse az újságárusnál!
Olvasson kényelmesen: fizessen elő a Borsra!
Elkészítés:
1. A pulykamellet ízesítsük sóval és borssal, majd pirítsuk körbe az olívaolajon. Tegyük tepsibe az olajjal és a kisült pecsenyelével együtt, adjuk hozzá a megmosott rozmaringágat, és süssük készre 60 perc alatt.
2. A mártáshoz egy lábasban forrósítsuk fel a vajat, és kevergetve pirítsuk rajta világos színűre a lisztet. Kis adagokban, folytonos keverés mellett csorgassuk hozzá a bort és az alaplét. Sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a babérlevelet, a kakukkfüvet. Kevergetve főzzük sűrűre, és forgassuk hozzá a reszelt gesztenyemasszát.
További receptekért keresse a Mindmegette magazint!