Aktuális

Ez lenne az internet legfeleslegesebb produkciója?

Bors

Létrehozva: 2020.02.09.

Művészeti alkotás? Polgárpukkasztás? Mondja már meg valaki, ennek mi értelme van?

Immár 193 ezer követővel büszkélkedhet a breadfaceblog, ami – a nevéből már kiderülhet – elsősorban arról szól, hogy egy nő arccal belefekszik egy kenyérbe. 

Vagy valamilyen pékáruba.  

Meglehet, vagy neki, vagy a rajongói számára mindez erotikus hatással bír, ugyanis roppant nagy kéjjel tudja az egész arcát belehempergetni egy egy kilós, szeletelt friss kenyérbe, vagy az orrát egy muffinba. 

A bemutatkozó mondata szerint a nő olyat ad az embereknek, amit nem kértek, például csámcsogó hangokat hallat, van ugyanis olyan bejegyzése is, amiben tör egy falat ételt, amit szájba vesz, és óvatos mozdulatokkal egy érzékeny mikrofon előtt elmajszol, miközben hallani a szájában zajló folyamatok minden egyes aspektusát. Bámulatos!

A nőnek bizonyára lehet valamilyen szexuális aberrációja, legalábbis szokatlan, ahogy a kamera az egyébként igen csinos, kilakkozott lábfejétől indulva végigpásztáz a lábán, egészen a karjaiig, mígnem egy hipermodern piritós sütőbe bele nem illeszt négy szelet kenyeret, a gép magába édesgeti az ételt, majd elkészülte után főhősünk megkeni vajjal, és hamm, jókora falatokkal magáévá teszi. 

Na, de elég is volt, akit érdekel, hová tart a világ, böngészgesse kicsit hősünk oldalát: 

A piritós:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek