Aktuális

Halálra gázolt a vonat egy fiatal lányt, mert a telefonja a síneken át navigálta hazafelé

Bors

Létrehozva: 2020.02.28.

Forrás: Facebook

Tragikus balesetet szenvedett a 16 éves brit Mary Beary, aki egy telefonos applikációra hagyatkozva, a rövidebb utat választotta hazafelé tavaly június 30-án.

Az alkalmazás a fiatal lányt a vasúti síneket át irányította, ő pedig este tíz körül, a te telefonjával a kezében leugrott a peronról. Ekkor azonban egy áthaladó vonat halálra gázolta a tinédzsert.

A rendőrség átnézte a vasútállomás felvételeit, melyen látszik, hogy a 16 éves lány átmászott a sínek mellett húzódó betonkerítésen, és a mobilját nézte miközben sétált.

Beary gyászoló édesanyja, Pamela Beary elárulta, hogy lánya halálának napján kozmetikushoz vitte a fiatalt és az egész napot szinte együtt töltötték. Délután azonban a lány úgy döntött, hogy meglátogatja az barátját, onnan tartott hazafelé, amikor a tragédia történt.

– Nagyon rossz érzésem támadt Mary-vel kapcsolatban, ezért felhívtam őt, de nem válaszolt. Legalább tizenötször hívtam. Végül visszahívott és mondta, hogy most indult haza. A háttérben hallottam a vonatok zaját. Nem volt se ideges se szomorú. Biztos, hogy nem szándékosan vetett véget az életének – mondta könnyek között az anya.

A helyszínelők szerint Mary Beary szerint az ütközés pillanatában életét veszítette. 

(via

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek