Aktuális

Inkább hitt az anya a lányát zaklató pedofilnak, mint a gyermekének - Feleségül ment hozzá, pedig fel kellett volna jelentenie - 18+

Bors

Létrehozva: 2020.02.03.

Egy egészen megdöbbentő, ám sajnos koránt sem egyedi esetről számolt be a brit sajtó. Egy tinilány azzal állt az anyja elé, hogy az asszony - ötvenes éveiben járó - barátja szexuálisan zaklatta. Az anya azonban ahelyett, hogy a lánya mellé állt volna, hazugnak bélyegezte a 15 éves kamaszt, aki szerinte csak tönkre akarja tenni a boldogságát. Az anya nem sokkal később hozzá is ment a gyermekét molesztáló pedofilhoz - amivel végleg elüldözte a családi otthonból a lányát.

Az ügy végére most tett pontot a bíróság az angliai Leicesterben: a férfit (akinek nevét az áldozat biztonsága érdekében nem hozták nyilvánosságra) 2 év letöltendő szabadságvesztésre ítélték. A tárgyalás során elhangzott: amikor a pedofil először elkezdte zaklatni, a tinilány még csak 14 éves volt - a zaklatás pedig több hónapon keresztül tartott. A pedofilnál a nyomozás során végül több, szélsőséges és bestiális pornográf tartalmat is találtak - írja a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek