Aktuális

Tizenötéves korukban mindkettejüknél rákot diagnosztizáltak, később reményt és szerelmet találtak a másikban

Bors

Létrehozva: 2020.02.14.

Natasha Powell és Toby Chambers egy rákos tiniknek szervezett alapítványi találkozón ismerkedett össze 2018 márciusában. Először csak szoros barátságot kötöttek, majd abból kapcsolat alakult ki.

A lánynál 15 éves korában Hodgkin-limfómát diagnosztizáltak, ami szerencsére napjainkban egyre sikeresebben kezelhető, a fiút pedig Non-Hodgkin limfómával kezelték.

- Sok közös témánk volt, ugyanis mindketten nagyon szerettünk sportolni. A találkozó után is kapcsolatban maradtunk, sőt, Toby időnként meg is látogatott. Három óra vonatútra laktunk egymástól.

Tök jó barátok lettünk, de kezdettől fogva vonzódtunk is egymáshoz.

Így aztán, amikor néhány hónappal később elhívott randizni, rögtön nagyon izgatott lettem - mesélte Natasha.

A kapcsolat tehát 2018 tavasza óta töretlenül kitart.

- A tény, hogy egy rákos fiatalokat segítő alapítványnak köszönhetően ismerkedtünk meg, teljesen más szinte emeli a kapcsolatunkat.

Meg tudjuk egymással beszélni a rákkal kapcsolatos történeteinket,

megoszthatjuk a kemoterápián készült fotóinkat, össze tudjuk hasonlítani, melyikünknek állt jobban a kopaszság. Fantasztikus, hogy valakivel ezeket ki lehet beszélni, valakivel, aki tényleg megérti ezeket a dolgokat - magyarázta Natasha.

- Toby csodás fiú, mindig fehér rózsákkal és csokival vár az állomáson, és mindig van valami frappáns ötlete - folytatta. Natasha öt éve gyógyul, ő jelenleg 20, a fiú 19 éves, a páros pedig a közös jövőt tervezgeti.

- Amint befejeztem az egyetemet, összeköltözünk.

(via Mirror)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek