Aktuális

Karosszérialakatos nyerte az 1 milliót!

Címkék
játék

K. Sz.

Létrehozva: 2020.03.12.

Újabb Bors-milliomost köszöntöttünk az Aranyesőben.

Forrás: Knap Zoltán

Nyugdíjas karosszérialakatos nyerte a 10 milliós Aranyeső harmadik, 1 millió forintos extra nyereményét a Borsban. Az érdi, négygyerekes Kecskés Gyula nem csak nagy családja mi­att szerencsés alkat. 

– Korábban a lottón nyertem egy Dacia típusú autót, amit akkor az apósomnak adtam. Sokszor nyertem kisebb-nagyobb dolgokat, de ilyen hatalmas összeget még nem. Évek óta járatom a Borsot, legfőképp a naprakész aktuális és sporthírek miatt – mesélte Gyula, aki azt is elárulta lapunknak, mi lesz a sorsa a nyereménynek. 

– Magas volt a lakás fűtésszámlája, úgyhogy a szigetelést kellene a ház külső részén megcsináltatni. Nemrég újabb unokám született, aki Mexikóban él, ugyanis a lányom ott dolgozik az egyik szállodában. Még nem volt lehetőségünk kimenni, de remélem, hamarosan oda is eljutunk – tette hozzá.

Az igazi izgalmak csak most kezdődnek, hiszen még számos pénz- és tárgynyereményünk van, így a játék utolsó napjaiban még több nyerőmatricát talál a címlapon, nem beszélve az 1 millió fo­rintos fődíjról. Vásárolja meg a Bors hétvége legfrissebb számát, és a benne található játékszelvénnyel küldjön be három matricát a megadott címre. Tudja, minél többet küld, annál nagyobb eséllyel lehet az öné a mesés fődíj!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek