Aktuális

Párja házából ad koncertet Tóth Vera

Bors

Létrehozva: 2020.03.14.

Forrás: Saját fotó

Nem akarják élmény nélkül hagyni a közönséget a hazai előadók és társulatok, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy zárt ajtók mögül adnak koncertet, vagy adnak előadást. Használja ki most a lehetőséget, mert teljesen ingyen láthat olyan bulikat, amelyekről esetleg korábban csak álmodott.

A rockzenekarok közül a Tankcsapda jelentette be először, hogy koncertjüket a YouTube videómegosztó portálon lehet majd ingyenesen megnézni, de azóta számtalan együttes és művész döntött az online szórakoztatás mellett. Majka a közösségi oldalán tartana élő adást, egy zenekari próbával egybekötve.

– Mi egy 15 állomásos tavaszi európai turnéban vagyunk – kezdte a Borsnak Bakó Csaba, a Tankcsapda sajtósa. – Voltunk már Ausztriában, most mentünk volna Kassára, de ezek a vírus miatt elmaradnak, és még nem tudjuk a folytatást. Debrecenben rendezkedünk be egy bárba profi hanggal és kamerákkal. A koncert egyórás lesz, előtte egy öltözői beszélgetéssel – mondta el a sajtós. Az online buli március 20-án 19 órakor lesz látható.

Ferenczi György és a Rackajam 14-én ad bulit a YouTube-on.

– Március 15-e alkalmából a szokottnál több Petőfi-vers lesz a műsoron – mondta a Borsnak az együttes vezetője. Tóth Vera a szerelme házából közvetít.

– Még az időpontot nem tudom, mert annyira új a dolog, de az jár a fejemben, hogy a párom házában gyűlnénk össze a zenekarommal, és egy próbánkat lehetne megnézni a neten élőben – árulta el.

Ők is csatlakoztak

Március 13.
19:30 – Az Óbudai Danubia Zenekar zárt ajtós koncertje a Zeneakadémiáról – Facebook

Március 15.
15:00 – A Fővárosi Nagycirkusz élő előadása – Facebook
19:00 – Vígszínház: Vecsei H. Miklós: Kinek az ég alatt már senkije sincsen előadás – Facebook

Március 16.
19:00 – Az Első Magyar Karantén-színház. Albert Camus: A pestis című regény monodráma változata Hegedűs D. Géza tolmácsolásában, a TRIP Hajó Facebook-oldalon – Facebook

Március 17.
19:00 – Miskolci Nemzeti Színház: A velencei kalmár – Facebook

Március 20.
19:00 – Csiky Gergely Színház Csehov: Meggyeskert – Facebook

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek