Aktuális

Beteg módon megkínozták és nyárson sütötték meg a szerencsétlen kiscicát 18+

Bors

Létrehozva: 2020.04.22.

Forrás: Illusztráció/Pexels

A világ egyik legnagyobb állatvédő civil szervezete, az Angol Királyi Állatvédő Liga hajtóvadászatot indított, hogy megtalálja azokat, akik különösen kegyetlen módon gyilkoltak meg egy ártatlan macskát az angliai Wheatley-ben. A sokkoló fotókat valóban csak erős idegzetű olvasóink tekintsék meg.

– A cicát egy eldobható grillen találták meg és a testén egy nyárs volt átszúrva. Annyira durván meg volt égve, hogy még azt sem tudjuk megmondani, pontosan milyen színű lehetett a bundája. Nem tudjuk, hogy még élt-e, amikor megégették, és csak remélni tudjuk, hogy addigra már halott volt és nem szenvedett tovább – mondta a Daily Mailnek Tamsin Drysdale, az állatvédők egyik munkatársa.

A nőstény cica egészen biztosan nem kóbor állat volt, de hiába volt benne mikrochip, gazdáját nem találták meg, ugyanis akihez a chip regisztrálva volt, azt közölte az állatvédőkkel, hogy a cica és kölykei két éve új gazdához kerültek, de hogy kikhez, azt nem tudta megmondani.

Ugyan a koronavírus az Angol Királyi Állatvédő Liga munkáját is visszafogta, minden erejükkel azon dolgoznak, hogy az elpusztult állat gazdijai előkerüljenek és azok, akik ezt a szörnyűséget elkövették, rács mögé kerüljenek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek