Aktuális

Csodálatos módon gyógyul a kisbaba, akit egy hónaposan mellkason lőtt az anyja barátja

Bors

Létrehozva: 2020.05.01.

Forrás: GoFundMe

Úgy tűnik, túléli a kisbaba, hogy közelről mellkason lőtték. A kis Armani Cazares 2020 február huszonötödikén született, és nem sokkal később az anyja megkergült barátja lőtte meg, miután napokon keresztül dolgozott, és bestresszelve érkezett haza.

A kisbaba tüdősérüléseket szenvedett, eltörtek a csigolyái és az agya is károsodott, miután hosszú ideig nem kapott oxigént. Az orvosok azt mondták, semmi remény arra, hogy felépüljön, ehhez képest most ott tartanak, hogy az anyját tanítgatják, hogyan bánjon a gyerekkel, ha hazaengedik őket.

A gyerek a tragédia után agyhalott volt, de az orvosok már reménykednek, hogy beindul az agytevékenység is.

– Olyan mint egy lidércnyomás. Egyik pillanatban még itt volt a kisfiam, most pedig csak a gépek tartják életben – zokogta akkor a nő az újságíróknak. Ahogy korábban írtuk, Cazare február 25-én született makk egészségesen. Tizennyolc éves édesanyja, Daisy Delacruz az ismerősök szerint fiatal kora ellenére szépen és szeretettel gondoskodott első gyermekéről.

A kisfiú vér szerinti apja amikor megtudta, hogy párja gyermeket vár otthagyta a fiatal lányt. Delacruz négyhónapos terhesen azonban megismerkedett a 19 éves Lance Tello Jr.-ral, akivel hamar szerelem alakult ki kettejük között.

A férfi a terhesség alatt végig úgy viselkedett, mintha a saját gyermekét várná és mindenben segítette a fiatal kismamát.

(via CrimeOnline)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek