Aktuális

Instagram-sztárok lettek Mikler Roland gyerekei

K. D.

Létrehozva: 2020.05.11.

Óriási melóval és felelősséggel jár az apaság – vallja Mikler Roland, aki Instagram-oldalt indított a gyerekeiről. Ezen keresztül tippeket oszt meg, hogyan boldoguljanak az ikreket nevelő szülők. 

Forrás: Instagram

Már kétezren követik az Instagramon a Szeged magyar válogatott kapusának, Mikler Rolandnak az ikreit, Dominikot és Narinát. A kilenc hónapos csöppségek bepillantást engednek életükbe, így a rajongók láthatják, hogy aranyozzák be a 35 éves kapus és feleségének, Katalinnak a mindennapjait. Nyomon követik édesapjuk meccseit, mosolyogva játszanak, valamint vicces beszélgetéseket folytatnak egymással. Utóbbi feliratait Mikler párja készíti el.

– Próbáljuk viccesre venni a szituációkat, és a feleségemmel kitalálni, mire gondolhatnak éppen a gyerekeink – mondta a Borsnak Roland, majd hozzátette: az oldal a szórakoztatás mellett azt a célt is szolgálja, hogy felvegyék a kapcsolatot más ikreket nevelő szülőkkel, tippeket osszanak meg egymással.

– Rengetegen kértek tőlünk tanácsokat, hogyan neveljük mi a gyerekeket, milyen babatermékeket használunk, milyen babakocsit érdemes venni. Ezért hoztuk létre az oldalt. Az viszont meglepett, hogy nagyon rövid időn belül rengeteg üzenetet kaptunk. A két gyerek mellett alig van időnk válaszolni. 

Mikler kiemelte: remek dolog az apaság, ám óriási meló és felelősség is egyben, főleg ikrekkel. 

– Egy gyerek sem egyszerű, kettő pedig brutál. Azt pedig már el sem tudom képzelni, mondjuk három piciről hogyan tudnak gondoskodni egyszerre. Le a kalappal előttük – zárta a szegedi kapus.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek