Aktuális

Hármas ikrek verték végig a villamost Kispesten

Bors

Létrehozva: 2020.10.15.

Aligha lehet büszke a család a hármas ikrekre, akik szó szerint végigpusztították a 42-es villamost múlt hétfőn Kispesten. A három 16 éves testvér és egy 24 éves lány ismerősük, G. Mónika késő este szálltak fel a 42-es villamosra, ahol aztán az élő fába is belekötöttek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya tegnap kö­zölte: az egyik elkövető megütött egy fiatal férfit, aki en­nek hatására a földre esett.

Ezután kitépte egy nő füléből a fülhallgatót, majd őt is inzultálták. A fiatalok eközben a villamosvezetővel is konfliktusba kerültek, majd leszálltak a járműről, és különböző irányba tá­voztak. A kiérkező rendőrök rövid időn belül a Kós Károly tér környékén elfogták G. Mónikát és a hármas ikrekből két fiút, majd előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra.

Ez is érdekelheti!

Pánik az 1-es villamoson: pisztolyt rántott egy férfi egy nőre, mert rászólt

Megszületett az internet új sztárja? Az 1-es villamos megállójában táncoló fiút nézi mindenki – videó

Horrorbaleset a Hungária körúton: Szerelméhez sietett László, amikor ledarálta a villamos

A megütött sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A nyomozók az elkövetőket csoportosan elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 16 éves ikertrió harmadik tagját ekkor még keresték a rendőrök.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek