Aktuális

13 gyermeket hagyott félárván a koronavírus-fertőzésben elhunyt anya

Bors

Létrehozva: 2020.11.19.

Forrás: GoFundMe

A 35 éves brit Sonia Partridge 13 gyermeket hagyott félárván miután kedden belehalt a koronavírus okozta súlyos fertőzésbe. 

Partridge két gyermeket szült előző párkapcsolatából, mostani partnerének pedig már hat gyermeke volt amikor megismerkedtek. A következő öt gyerkőc spermadonor segítségével fogant. 

A családanya múlthét pénteken annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani. Ott derült ki, hogy elkapta a rettegett koronavírust. A vizsgálatok során fény derült arra is, hogy a 35 éves asszony egy eddig nem diagnosztizált betegségben szenved, ami megnehezítette szervezete számára a koronavírus elleni küzdelmet.

A 13 gyermekes édesanya néhány nappal később tragikus módon elhunyt. 

– Nézem a kicsitek és úgy játszanak, szaladgálnak mintha semmi sem történt volna. Én pedig bemegyek Sonia szobájába és abban reménykedem, hogy ott van, de már soha többé nem láthatom őt. Nem akarom őt elfelejteni, nem akarom elfogadni, hogy nincs többé – mondta összetörten Kerry-Ann, az anya partnere akinek vállára a gyász terhe mellett most 13 gyermek nevelése is nehezedik. 

Ez is érdekelheti!

Ezrek siratják a tündéri kislányt, aki szülei karjaiban fejezte be harcát a ritka kór ellen

„Ez nem egy búcsú, biztos vagyok benne, hogy visszatérek” – megrázó videó egy koronavírusos ápoló utolsó harcáról

Ismerőseik, barátaik adománygyűjtésbe kezdtek, hogy megsegítsék a nehéz helyzetbe került családot és méltó temetést szervezhessenek az elhunyt anyának.  

(via)
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek