Aktuális

Egy dolog állandó: ha baj van, a baloldalra nem lehet számítani

Címkék
friss

Bors

Létrehozva: 2020.11.02.

A baloldal csak akadályozza a koronavírus elleni védekezést.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookon közzétett videójában összegezte, hogyan hátráltatta a baloldal a koronavírus elleni védekezést.

Az évszakok változnak, de egy valami változatlan: ha baj van, a baloldalra nem lehet számítani. Parlamenti visszatekintés arra, hogy mikor akasztották a járványügyi védekezést - írta a poszt mellé.Emlékeztetett: a baloldal nem szavazta meg a rendkívüli jogrendet, de a nemzetközi lejárató kampányt elindították. A múlt héten nem szavazták meg a szigorításokat sem.

"Úgy állunk, hogy lépéseket követelnek a gazdaság- és az egészszégvédelem terén is, de minden alkalommal bedobják a botot a küllők közé. (...) Nem kell szeretniük a kormányt, de attól még kivehették volna a részüket a járvány elleni küzdelemből. Megtagadták ezt, és úgy látom, ez már így is marad."

Az évszakok változnak, de egy valami változatlan

Az évszakok változnak, de egy valami változatlan: ha baj van, a baloldalra nem lehet számítani. Parlamenti visszatekintés arra, hogy mikor akasztották a járványügyi védekezést.

Közzétette: Dömötör Csaba – 2020. november 2., hétfő
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek