Aktuális

12 évesen szült a kiskamasz, senkinek sem tűnt fel, hogy terhes

Bors

Létrehozva: 2020.12.16.

Még a szülei sem vették észre egy 12 éves spanyol kislányon, hogy valami nagyon nincs rendben vele.

Forrás: Getty

December 13-án a kiskamasz azonban váratlanul rosszul lett otthonában: erős hasi görcsök kezdték el gyötörni és úgy tűnt mintha bepisilt volna. Mire a lányka édesanyja észbe kapott, a 12 évesnél megindult a szülés és nem sokkal később egészséges fiú gyermeknek adott életet. 

A kislány családja valósággal sokkot kapott, állításuk szerint nem tűnt fel semmi szokatlan nekik a gyermeken, azt pedig végképp nem gondolták volna, hogy terhes. 

A helyi média úgy tudja, hogy a családdal együtt élő, de rokoni kapcsolatban nem álló 17 éves fiú lehet a feltételezett apa. Ezt az információt azonban hivatalosan sehol sem erősítették még meg. Kiderült, hogy a családnak közel sem volt rendezett a háttere, a lányka apja drogkereskedelem miatt többször is összetűzésbe került a hatóságokkal jelenleg is börtönben van. Emiatt figyelte őket a helyi szociális hatóság, és a rendőrség is, de ők sem vették észre, hogy a 12 éves várandós. Tanárai szerint sem viselkedett másként mint azelőtt, jól tanult és nem voltak vele gondok az iskolában sem. 

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, hiszen a spanyol törvények szerint bűncselekmény 16 év alatti fiatallal szexuális kapcsolatot létesíteni akkor is, ha az beleegyezik. Azt is tudni akarják, hogy a lányt kényszerítették-e a szexuális együttlétre.

Néhány lap úgy tudja, hogy a kiskamasz nem egyezett bele és erőszak történhetett, de hivatalosan ezt sem erősítették meg a hatóságok. Egyelőre mindössze annyit biztos, hogy a kislány márciusban eshetett teherbe, éppen a tavaszi koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási tilalom kezdetekkor. 

Ez is érdekelheti!

Világra hozta gyermekét a 14 éves lány, aki azt állította, 10 éves barátja ejtette teherbe

Kiderült az igazság: ez történt valójában a kislánnyal, aki 14 évesen gyermeket vár

A kislány – akinek saját védelme érdekében nem közölték a nevét – fiatal kora ellenére jól viselte a szülés megpróbáltatásait, ő is és kisbabája is jól van. A kiskamaszt már hazaengedték a kórházból, ám az újszülöttet még bent tartják megfigyelésre. 

Azt nem tudni, hogy mi lesz az pici sorsa. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek