Aktuális

Rettenetes tragédia: ezek voltak a kislány utolsó szavai édesanyjához halála előtt

Címkék
friss

Bors

Létrehozva: 2020.12.15.

Teljesen összetört az édesanya, akinek 15 éves lánya hirtelen életét vesztette.

Teljesen összetört az az édesanya, akinek 15 éves lányát, Nicola Williamst elsodorta a folyó, és a gyerek életét már nem tudták megmenteni.

"Vigyázz magadra!" – mondta az anyuka, Emma Carter utoljára lányának, aki öccsével indult el a végzetes napon, amelyről  mindeddig nem tudott beszélni sem az édesanya. Nicola még nyár végén ment el öccsével otthonról, hogy a nyári szünet végét kiélvezzék.

A gyerekek a walesi Cardiffban a Rhymney folyóhoz mentek ki, ahol az erős áramlat elsodorta Nicolát. A mentők több mint egy órán át küzdöttek a tinédzser megmentéséért, sikertelenül.

Nicolának jövőhéten lett volna a 16. születésnapja, amit már nem érhetett meg. A 42 éves Emma egy tetoválást készíttetett Nicola emlékére, és elmondta, mi történt a tragédia napján:

„Az öccsével és egy barátjával játszott aznap. Azt mondták, hogy a tavakhoz mennek, nem is tudtam, hogy a folyóhoz mentek ki végül. Nikki barátja hívott, hogy beleesett a folyóba és nem találják” - mondta az anya a Daily Starnak. „Mondtam Nicolának, hogy szerintem nem kéne mennie, mert nem volt annyira jó idő, de azt mondta, hogy „anya, ne hülyéskedj, jól leszünk„. Azt mondtam neki, vigyázz magadra, majd sosem jött haza” – sírta el magát Emma.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek