Aktuális

A nap legfontosabb koronavírus-hírei egy helyen – január 2.

Bors

Létrehozva: 2021.01.02.

A LEGFONTOSABB NEMZETKÖZI ÉS HAZAI KORONAVÍRUS-HÍREK

Míg a legtöbb nyugat-balkáni országban megkezdődött a koronavírus elleni védőoltások beadása, a bosznia-hercegovinai kormány még nem tudja, mikor érkezik meg az első vakcinaszállítmány az országba - közölte a helyi sajtó szombaton.

***

Vietnamban is azonosították a koronavírus új változatát, egy Nagy-Britanniából hazatérő nő szervezetében mutatták ki - közölte szombaton Hanoiban az egészségügy-minisztérium.

***

Meghalt 114, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1410 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu szombaton.

***

A világban 83 960 358-ra emelkedett a koronavírus-fertőzöttek, 1 827 178-ra a halálos áldozatok és 47 286 643-ra a gyógyultak száma a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szombat reggeli adatai szerint.

***

Spanyolország meghosszabbította az Egyesült Királyságból érkezőkre vonatkozó beutazási korlátozásokat a koronavírus ott felfedezett variánsa miatt - adta hírül pénteken a spanyol hivatalos közlöny.

egYÉB KORONAVÍRUS-HÍREK

December 26. délutánja óta folyamatosan oltják az egészségügyi dolgozókat a koronavírus elleni vakcinákkal - mondta a Semmelweis Egyetem rektora az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek