Aktuális

Borzasztó kínok között halt meg a tündéri hatéves kisfiú, akit mostohaapja agyhalottra vert

Bors

Létrehozva: 2021.01.02.

Embervadászat folytatódik egy feltételezett gyilkos után, aki összetörte egy hatéves kisfiú bordáit és addig verte, ameddig agyhalott nem lett. A Kalamazoo-i rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy elfoghassa a kegyetlen elkövetőt, Latravion Heard McMillont, aki kapcsolatban volt a 6 éves Jaylen Worthington anyjával.

A kisfiút december 14-én szállították be a Bronson kórházba fejsérüléssel, törött bordákkal és kilyukadt a tüdővel.

A kórház személyzete értesítette a hatóságokat, hogy a fiú sérülései erőszakos cselekményből származnak. Jaylen agyhalott állapotban volt és sérülései következtében december 23-án elhunyt.

A megyei ügyészség ezután elfogatóparancsot adott ki december 24-én gyilkosság miatt a mostohaapa, McMillon ellen. Craig Habel rendőrkapitány tájékoztatóján a lakosság segítségét kérte a feltételezett gyilkos kézrekerítésére.

Jaylen egyik nagynénje, Mahala Worthington azt nyilatkozta a helyi tévének, hogy a gyermek anyja nagyon megnehezítette a családtagoknak, hogy lássák Jaylent, miután megismerkedett McMillonnal.

Nem válaszolt nekünk, nem láthattuk a gyermeket. Így nem tudtunk róla, hogy valami rossz irányba fordult

– mondta a nagynéni.

Jaylen másik nagynénje, Justina Worthington elmondta, hogy McMillon elment a kórházba, hogy megnézze a kisfiút, de a nyomozók hibáztak, amiért akkor még nem tartóztatták le. 

– Le kellett volna tartóztatni, amikor bement a kórházba és úgy viselkedett, mintha az apja lenne. Tudták, hogy mi történt a fiúval, a helyszínen azonnal kellett volna cselekedni.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek