Aktuális

Csak azért utazott 2000 kilométert a pedofil tanár, hogy egy kislánnyal szexelhessen

Bors

Létrehozva: 2021.01.27.

A pedofil tanárt vasárnap hajnal 2 órakor tartóztatták le és a kihallgatása során be is ismerte, hogy egy kiskorú lánnyal feküdt le, és tudomása volt a lány életkoráról is.

Floridában őrizetbe vették a 31 éves Zeshaan Naqvit, aki egy New York-i lánygimnáziumban történelem és társadalomtudomány szakos oktató volt.  A férfiről ugyanis kiderült, hogy hónapok óta viszonyt folytat egy kiskorú lánnyal.

A Hillsborough megyei rendőrség közleménye szerint Naqvi három hónapja beszélgetett már a floridai Tampában élő kislánnyal, majd amikor lehetősége nyílt rá, azonnal repülőre ült és elutazott hozzá. 

Amikor találkozták, éjjel 2-kor egy hotelszobába vitte a lányt, akit aztán visszavitte az otthonába, majd aznap délután 1-kor ismét találkoztak és újra szexeltek.

A pedofil tanárt vasárnap hajnal 2 órakor tartóztatták le és a kihallgatása során be is ismerte, hogy egy kiskorú lánnyal feküdt le, és tudomása volt a lány életkoráról is.

A rendőrök úgy szereztek tudomást a bűncselekményről, hogy a lány édesanyja értesítette őket, amikor gyereke egy idegen férfivel ment el hazulról.

Az eset után közleményükben figyelmeztették a szülőket, hogy legyenek résen, amikor a gyerekük idegenekkel ismerkedik az interneten, hogy elkerüljék a hasonló eseteket.

Nem győzünk csodálkozni azon, milyen hosszú utat képesek bejárni az ilyen szexragadozók, hogy megszerezzék, amit akarnak

- mondta az egyik rendőr.

Naqvit természetesen az ügy hatására elbocsátották állásából és hét rendbeli szexuális bűncselekmény miatt kell bíróság elé állnia.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek