Aktuális

Fájdalmas titok: Ezért mérgezhette meg kisfiát a zuglói anya

Bors

Létrehozva: 2021.01.08.

Mint arról korábban beszámoltunk: a zuglói nő kedden reggel próbálta beadni gyermekének a végzetes adag gyógyszert: antidepresszánsokkal tömte tele a hároméves kicsinek adott tejet. A gyerek azonnal rosszul lett a ha­talmas adag gyógyszertől, és nemsokára eszméletlen állapotba is került. Életét vélhetően csak nagymamájának köszönheti, az anyai nagyszülő ugyanis ekkor érkezett meg, és ahogy látta, milyen állapotban van az unokája, azonnal kórházba vitte.

Az asszonyt azonnal őrizetbe vették, aki a ki­hallgatásán semmit nem tagadott, beismerte hátborzongató tettét,

Most a BRFK életvédelmi osztálya igazságügyi elmeszakértő bevonásával folytatja a büntetőeljárást. A szakértő szerint nagyon ritka, hogy valaki antidepresszánsokkal próbáljon megölni valakit.

Úgy tudni, a kisfiú már jól van.

A gyermekének gyógyszert beadó nő testvére arról beszélt a Blikknek, mit éreznek most, és hogy mi állhatott a mérgezés hátterében.

– Anyu nagyon rossz állapotban van, iszonyatosan megviselte, ami történt, most is alszik, hogy legalább addig ne kelljen gondolkoznia. Én tartom benne a lelket, próbálom pozitív gondolatokkal átsegíteni a nehézségeken. Bármilyen furcsának is tűnik, de komoly jelei nem voltak annak, hogy a testvérem mire készül. Szerintem ez egy pillanatnyi rövidzárlat volt az agyában. Amire egyedüliként gondolni tudunk, az a szerelmi bánat, de erről többet nem szeretnék elárulni. A kisfiú apja soha nem élt velünk, a gyerekről sem tud szinte semmit. A testvérem viszont rajongásig szerette a fiát, ezért sem értjük, miért csinálta ezt. Bevallom, én semmit nem vettem észre rajta az utóbbi időben, ugyanolyan volt, mint mindig. A karácsonyunk is szépen, békésen telt, a pici nagyon boldog és izgatott volt a fenyőfától és az ajándékoktól – nyilatkozta a lapnak megtörten a testvér.

– A testvérem mégis megtalálta valahogy és beadta a picinek, majd ő is bevett belőle. A gyereket eszméletlen állapotban találta meg édesanyám, és a testvérem is nagyon közel volt már ugyanehhez az állapothoz. Anyu ahogy csak bírt, rohant a kisfiúval az orvoshoz. A közeli rendelőből a Heim Pál kórházba szállították. Annyit sikerült kideríteni, hogy már jól van. Úgy tudom, hozzánk soha többé nem jöhet haza, az édesapám veszi majd magához. Szerencsére jó helyre kerül, apu új felesége is imádja őt. Rettenetesen hiányzik már most, de megértem, hogy ezek után ide nem jöhet többet. A testvéremről semmit nem tudok, csupán azt, hogy beismerő vallomást tett. Mindig is összetartó, jó család voltunk, természetesen most sem hagyjuk egyedül a bajban. Azt pedig nagyon reméljük, hogy előbb vagy utóbb mi is találkozhatunk vele, és megölelhetjük – tette hozzáa fiatalember.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek