Aktuális

Íme a titok, hogy minden alkalommal tökéletesen készítse el a tojást

Bors

Létrehozva: 2021.01.15.

Egy egészen meglepő eszközre van hozzá szükségünk.

Egy ausztrál főzős Facebook-csoportban kezdődött beszélgetés arról, hogy pontosan hogyan is lehet tökéletes, belül még krémes és folyós főtt tojást készíteni, amikor is egy Jenny nevű felhasználó bedodta az aduászt. 

Ő ugyanis egy elektromos pitesütőbe üti a tojást és állítja, hogy ezzel a módszerrel tízből tízszer tökéletes lesz a végeredmény.

– Semmi mást nem használok tojás készítésére. Lágy tojáshoz öt percig, kemény tojáshoz hét percig kell sütni – írta Jenny, akinek ötleték százak próbálták ki és mind elsöprő sikerről számoltak be.

Ha igazán folyósra akarjuk a lágy tojást, akkor a pitesütő tetejét se csukjuk rá, miközben készítjük, a kemény tojáshoz azonban nyugodtan össze lehet zárni a sütő két felét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek